Gaj: "Idem zbog Ivića i Den Tane"

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ibrahim Gaj, kao razlog za svoj odlazak iz kluba naveo je neslaganje sa Den Tanom i Ilijom Ivićem.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Ponedeljak, 26.01.2009.

12:54

Default images

Senegalski internacionalac je izjavio da mu je žao što napušta Crvenu zvezdu, ali da je do toga moralo da dođe. „Žao mi je što odlazim ali ne doživljavam to kao problem. Bilo mi je lepo, međutim i to se dešava u fudbalu. Jednostavno, moram da idem“, rekao je defanzivac. Gaj će karijeru nastaviti u Al-Ahliju iz Saudijske Arabije.

Kao razlog za odlazak Gaj je naveo svoj odnos sa predsednikom kluba, Den Tanom i sportskim direktorom Ilijom Ivićem.

Odlazim zbog predsednika-konobara Den Tane i Ivića. Zvezda može da ima boljeg predsednika od njega, on kao da nikad nije igrao fudbal“.

Neslaganje sa Ivićem Gaj je objasnio ponašanjem sportskog direktora ’crveno-belih’ posle ’večitog derbija’ u kome je Senegalac isključen posle fizičkog sukoba sa fudbalerom Partizana Moreirom.

Kada je došao, samo se pozdravio, rekao ’ćao’ i ništa više. Sa njim nisam pričao od derbija do sada“.

Senegalski fudbaler je poručio da neće posećivati svoj bivši klub sve dok su Ivić i Dan Tana funkcioneri ’crveno-belih’

Dolaziću kada budem na odmoru. Ovde ostaju ljudi koje volim, koje bih voleo ponovo da vidim. Međutim, neću svraćati u klub dokle god u njemu budu bili Ivić i Den Tana“.

Gaj je izjavio da će mu, ipak, u lepom sećanju ostati odnos sa navijačima.

Nikada ne mogu da je zaboravim, bilo je lepo, imao sam sjajne odnose sa navijačima. Ostaće mi u srcu“.

Gaj je za Crvenu zvezdu odigrao 74 utakmice, postigavši jedan gol. Obeštećenje koje će Al-Ahli da plati za Gaja iznosi 300.000 evra, a Senegalac je potpisao ugovor na godinu ipo dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: