Darko Lazović u Herti?

Mladi napadač čačanskog Borca Darko Lazović, otputovao je u Španiju na pripreme berlinske Herte, gde će obaviti lekarske preglede.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 13.01.2009.

11:14

Default images

„Lazović je na lekarskim pregledima u Herti, njegov povratak u Čačak se očekuje u petak a nakon toga počinju razgovori o eventualnom transferu u klub“, izjavio je sportski direktor Borca Slobodan Ilić. Ukoliko pregovori budu uspešni, 18-godišnji fudbaler postaće treći Srbin u Herti, posle Gojka Kačara i Marka Pantelića.

Svima nama u Borcu je drago kada naši igrači žele da promene sredinu, pogotovo kada je u pitanju veliki klub, jer to je najbolja potvrda da dobro radimo“, dodao je Ilić..

Što se tiče Lazovića, razgovore smo držali u tajnosti sve dok Darko nije otišao, ali to još uvek ne znači da će ostati u Herti, pošto postoji još klubova klubova koji ga prate, pre svega iz Engleske i Škotske“, rekao je sportski direktor Borca.

Lazović, koji je nedavno debitovao i za ’A’ selekciju Srbije, bio je na meti Crvene zvezde, ali pregovori sa ’crveno-belima’ nisu bili uspešni. Lazović je za Borac odigrao 29 utakmica i postigao pet golova.

Ilić je izjavio kako je klub u međuvremenu počeo sa dovođenjem pojačanja za nastavak sezone.

Već su stigla dva pojačanja, a napustio nas je samo jedan fudbaler“.

U Čačak su došli Dragiša Pejović, povratnik iz Novog Pazara, kao i Dušan Dunjić iz Napretka. Željko Kovačević, takođe bivši igrač Borca, vratiće se u Čačak ukoliko ne pronađe angažman u inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: