Đurđević predstavljen na Brdu

Fudbalski klub Čukarički predstavio je u petak novog trenera Dejana Đurđevića.

Izvor: B92

Petak, 26.12.2008.

19:10

Default images

Đurđević je preuzeo ekipu sa Banovog Brda u četvrtak, pošto je ugovor sa superligašem raskinuo Dragoslav Stepanović. Kao igrač Đurđević je nastupao za Brđane, a do sada je vodio kadetsku reprezentaciju Srbije, sa kojom se ovog proleća plasirao na Evropsko prvenstvo, ali nije stigao do polufinala.

Drago mi je što sam se vratio u Čukarički, gde ću ponovo sarađivati sa ljudima sa kojima sam igrao. Pokušaću da vratim Čukarički tamo gde mu je mesto, gde je bio kad sam igrao ja – u evropskim takmičenjima”, rekao je novi trener belo-crnih.

Video sam da ekipa ima kvalitetne i iskusne igrače, među kojima prednjači Albert Nađ. Uz par pojačanja u januaru moći ćemo da računamo na ispunjavanje cilja, a to je opstanak u Superligi.

Čukarički je posle prve polusezone deseti u Jelen Superligi, sa 16 bodova, tri više od najslabije ekipe jeseni – Napretka. Zbog reforme takmičenja iz lige ispada samo jedna ekipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: