Gvozdenović ponovo u Crvenoj zvezdi

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ivan Gvozdenović ponovo će biti član kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 23.12.2008.

09:32

Default images

Iskusni levi bek, koji je tokom jeseni trenirao sa ’crveno-belima’ čekajući raskid ugovora sa ukrajinskim Metalurgom, postigao je konačan dogovor sa sportskim direktorom Crvene zvezde Ilijom Ivićem, tako da će naredne dve ipo godine ponovo biti član kluba u kome je igrao od 1997. do 2002. godine.

Želja mi je da odigram još jedno pet ipo godina u Crvenoj zvezdi i da završim u njoj karijeru... Šalim se, ugovor će biti na dve ipo godine, nadam se da ću biti uspešan kao i prilikom prvog boravka“, rekao je Gvozdenović za „Sportski žurnal“.

Gvozdenović nije krio svoja očekivanja za aktuelnu sezonu.

Mogu samo da obećam da ćemo se do kraja boriti za oba trofeja. Poznajem dobro situaciju, trenirao sam skoro tri meseca sa ekipom, znam kroz šta je sve prošla. Klub sada ima stabilnu upravu, siguran sam da će stati uz ekipu i očekujem da na proleće bude mnogo bolje nego u prvom delu sezone“.

Gvozdenović je već radio sa aktuelnim trenerom ’crveno-belih’, Čedomirom Janevskim, u Brižu.

Znamo se iz Briža, neću imati problem privikavanja na njegov rad. Kao ni na ekipu, iako gotovo nema više igrača sa kojima sam igrao pre pet godina. Ni jezik inje problem, što je bio slučaj u Belgiji i u kasnijim ligama. Počeću i pripreme na vreme, tako da postoje svi preduslovi da se dobro spremim za nastavak sezone“.

Bivši kapiten Crvene zvezde na poziciji levog beka imaće konkurenciju u vidu Nikole Petkovića i Nikole Mijailovića.

Ne znam kakvi su planovi kluba sa ostalim igračima na mojoj poziciji, ali bolje je da bude što jača konkurencija. Ona je dobra i za igrače i, naravno, ekipu, odnosno Crvenu zvezdu“, zaključio je Gvozdenović.

Gvozdenović je u karijeri, pored Crvene zvezde, nastupao i za Radnički iz Pirota, Napredak, Miliconar, Briž, Bem, Dinamo Bukurešt i Metalurg iz Donjecka.

Trajković u Grčkoj

Nikola Trajković, nekada zvanično najbolji igrač Superlige, igraće tokom drugog dela sezone u grčkom prvoligašu Trasivulosu. Vezista 'crveno-belih', seli se u Grčku na šestomesečnu pozajmicu.

"Sve je dogovoreno, igraću do leta u Grčkoj", rekao je Trajković, novi član Trasivulosa, trenutno poslednjeplasiranog tima grčkog šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: