Skolari:"Primljen bespotreban gol"

Menadžer Čelsija Luiš Skolari nezadovoljan je načinom na koji je njegov tim primio izjednačujući gol u duelu sa Bordoom (1:1) u 5. kolu Lige šampiona.

Izvor: Saša Ozmo

Četvrtak, 27.11.2008.

18:50

Default images

„Prvi put otkad sam na kormilu Čelsija primili smo gol posle kornera. Bili smo jaki u napadu i trebalo je rutinski da privedemo susret kraju posle vodećeg gola. Ipak, dozvolili smo rivalu da se vrati u meč i uzme bod, vrlo sam nezadovoljan zbog toga“, rekao je 60-godišnjak. Čelsi je sada drugi u grupi A sa 8 bodova, jednim manje od Rome i jednim više od Bordoa.

I pored kritika na račun svojih izabranika, Skolari je uveren da će se ’Plavci’ plasirati u osmini finala Lige šampiona.

„Još uvek sve zavisi od nas, potrebno je samo da u poslednjem kolu dobijemo Kluž kod kuće. Ali, ako mislim da tim nije dovoljno kvalitetan da to učini, bolje bi bilo da se vratim u Brazil. Šanse za trijumf su nam 75%, iako Lampard neće igrati (dobio crveni karton protiv Bordoa)“, smatra Brazilac.

Sa druge strane, trener Bordoa Loran Blan bio je bolje raspoložen.

„Veoma sam zadovoljan igrom svojih fudbalera. Naročito sam srećan jer smo dali gol posle kornera, pošto smo prekide dosta vežbali na treninzima. Taktika nam je bila da zbijemo redove na sredini terena i da ih pritiskamo sve vreme“, izjavio je nekada proslavljeni štoper.

„Mislim da nam je ovo najbolji meč protiv kluba renomea Čelsija. Svi su mislili da Roma i Čelsi sigurno prolaze dalje i drago mi je što smo se mi umešali u tu borbu“.

U poslednjem kolu, 9. decembra, Čelsi dočekuje Kluž, a Bordo gostuje Romi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: