Pobeda 'orlića' u Tel Avivu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u gostima Izrael 3:2, u prijateljskoj utakmici u Tel Avivu.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2008.

17:34

Default images

Sva tri gola za ekipu Slobodana Krčmarevića postigli su igrači slovačkih Košica. Nemanja Matić bio je strelac golova u 10. i 40. minutu, a treći gol za Srbiju postigao je njegov klupski drug Marko Milinković. Srbija je posle prvog poluvremena imala čak tri gola prednosti, ali su u drugih 45 minuta Izraelci uspeli da ublaže pobedu našeg tima golovima Gadira u 49. i Bitora u poslednjem minutu utakmice.

Ovaj duel bio je samo jedna u nizu provera neše mlade selekcije pred šampionat Evrope u Švedskoj.

Nakon meča napadač Nanta i mlade treprezentacije Filip Đorđević rekao je da je ova pobeda važna kako bi se zadržao pobednički niz i dobra atmosfera u ekipi. Mlada reprezentacija pobedila je u svim utakmicama u 2008. godini.

"Završavamo ugodinu bez poraza. Ove godine smo sve utakmice pobedili i time održavamo dobru atmosferu i samopouzdanje na visokom niivou. Ovo nam je bila poslednja utakmica u ovoj godini. Kao što sam rekao sve utakmice ove godine smo dobili. Sada očekujemo nove prijateljske utakmice. Mislim da prvo igramo u februaru pa u martu. Pripremamo se za dalje. Čekamo te mečeve i taj šampionat Evrope u Švedskoj", rekao je fudbaler Nanta za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: