Nova uprava KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je u četvrtak novog predsednika i kompletno rukovodstvo kluba.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.11.2008.

22:02

Default images

Novi predsednik kluba je Slobodan Vučićević, koji je praktično i inicirao formiranje radne grupe, predsednik Skupštine je Zoran Drakulić, a imenovani su još osmočlano predsedništvo i nadzorni odbor. Prema statutu mandat predsednika i skupštine traje 5 godina.

Klub koji je u istoriji osvojio petnaest titula, ali je bez naslova punih deset godina, bio je početkom leta na ivici bankrota, a posao sanacije, koji je imao više faza, izborom rukovodstva konačno je završen.

"Imamo mladu i perspektivnu ekipu i ono što želimo je da forsiramo kult rada. Potpuno se slažem sa trenerom Pešićem, koji smatra da naši igrač tek treba da nauče da treniraju. Ekipi ne treba nepotreban pritisak, neophodni su treninzi i stručni rad, a znam da će rezultati na kraju doći", rekao je Vučićević. na konferenciji za novinare.

Novi Nadzorni odbor čine Mitar Jović, koji je predsednik, Živorad Ikonović i Ljubiša Slović.

"Preuzeli smo klub i teškom ekonomskom trenutku, a dobili smo veoma kvalitetno rukovodstvo. Imamo mlad tim, želimo da stabilizujemo klub
i siguran sam da će rezultati doći
", rekao je Zoran Drakulić.

Novi potpredsednik skupštine je Vladan Simeunović, a on će biti i član predseništva, u kojem su još Dragan Tarlać, Goran Perčević, Siniša Mali, Igor Isailović, Velibor Sovrović, Dragoljub Prijić i Mihajlo Jelić.

Košarkaši Zvezde prvu utakmicu pod novim rukovodstvom igra u subotu od 19 sati protiv Bosne u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: