Dan Tana i zvanično kandidat

Fudbaleri Crvene zvezde i sve stručne službe kluba predložili su vršioca dužnosti predesednika kluba Dobrivoja Tanasijevića za kandidata za predsednika Zvezde.

Izvor: zvanièni sajt

Ponedeljak, 13.10.2008.

20:59

Default images

Nakon ove odluke, za sada su predložena dva kandidata za predsednika Crvene zvezde - Zoran Bingulac i Dobrivoje Tanasijević. Na današnjem sastanku, na kojem je prisustvovala većina zaposlenih u Zvezdi, razmatrano je trenutno stanje u klubu, kao i predlog mogućeg kandidata za predsednika kluba iz Ljutice Bogdana.

Generalni sekretar kluba Saša Kozić, koji je rukovodio sastankom, stavio je na razmatranje predlog Petra Krivokuće da se Dobrivoje Tanasijević predloži Radnoj grupi kao kandidat svih zaposlenih u klubu za novog predsednika Crvene zvezde.

Predlog je usvojen većinom glasova, uz dva uzdržana i nijednim glasom protiv i biće prosledjen Radnoj grupi, koja je odredila sredu, 15. oktobar kao poslednji rok za prihvatanje kandidatura.

Na sednici veterana fudbalskog kluba 3. oktobra, kojoj je prisustvovalo 70 članova, jednoglasno je prihvaćeno da ta sekcija predloži Zorana Bingulca za kandidata za predsednika Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: