EP: Srbija u grupi D

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u D grupi, u Izmiru sa Italijom, Bugarskom i Češkom na 26. EP 2009. godine.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 09.10.2008.

10:29

Default images

Prvenstvo će se igrati od 01. - 13. septembra, odlučeno je u četvrtak žrebom u Izmiru. Srpski odbojkaši će se u prvom kolu sastati sa Bugarskom, naredni dan očekuje ih susret sa Česima, a u poslednjem meču grupne faze takmičenja igraće sa Italijanima.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS i potpredsednik CEV, predstavljao je OSS na žrebu u Turskoj.

Plasman u četvrtfinalne grupe obezbediće po tri selekcije iz svake grupe. Jednu četvrtfinalnu grupu će formirati selekcije iz D i B grupe, a drugu reprezentacije iz A i C grupe.

Sastavi grupa:

A Grupa Istanbul: Turska, Francuska, Nemačka, Poljska

B Grupa Izmir: Rusija, Finska, Estonija, Holandija

C grupa Istanbul: Španija, Grčka, Slovačka, Slovenija

D grupa Izmir: Srbija, Italija, Bugarska, Češka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: