Jokanović: "Srećan sam. Zasluženo"

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu na Marakani 2:0, u 134. 'večitom derbiju'.

Izvor: B92

Nedelja, 05.10.2008.

19:38

Default images

Posle utakmice trener 'crno-belih' Slaviša Jokanović rekao je da je srećan zbog pobede nad najvećim rivalom, i dodao da je njegov tim pokazao da je bolji.

"Srećan sam. Zasluženo smo pobedili. U prvom poluvremenu smo preterano igrali unazad, ali smo u drugom pokazali da smo bolji tim. Obe ekipe imale su šanse, i mislim da je bio dobar derbi u dobrom ambijentu. U prvom delu smo takođe kontrolisali igru, ali smo bili neopasni. Iz naših grešaka oni su stvorili prilike. Nakon toga stvari su došle na svoje mesto", rekao je trener Partizana.

Jokanović je dodao i da ne misli da je ovom pobedom Partizana prvenstvo odlučeno, iako 'crno-beli' imaju 13 bodova više od Zvezde.

"Prvenstvo još nije odlučeno, moramo da se koncentrišemo na sledeću utakmicu. Zvezda ima novi tim, novog trenera i ja ih respektujem. Želim da se vrate u pravi ritam."

Janevski: "Ima još mnogo da se igra"

Makedonac na klupi Zvezde čestitao je Partizanu i njegovim navijačima na pobedi, iako je po njegovom mišljenju nerešen rezultat najrealniji posle svega viđenog.

"Čestitam Partizanu i navijačima. Realno je trebalo da bude nerešeno. Oni su iz tri šanse postigli dva gola, dok smo mi promašili četiri odlične prilike. Igračima ne zameram ništa, dali su sve od sebe. Prvenstvo još nije odlučeno, i ima da se igra još mnogo u sezoni", rekao je Janevski.

Janevski je dodao i da je posle meč bio izuzetno nervozan posle prvog gola Partizana i sukoba Gaja i Moreire.

"Posle prvog gola i neshvatljivog gesta Gaja i Moreire, viđena je narvozna igra i konstantne provokacije. Ja to od svog igrača neću tolerisati", rekao je Janevski.

Trener Partizana branio je svog igrača.

"Koliko sam je video Gaj je davio Moreiru. Sta je trebalo da uradi. Nas zanima fudbal a ne gladijatorstvo", rekao je Jokanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: