Barselona deklasirala Atletiko

Fudbaleri Barselone savladali su Atletiko Madrid sa ubedljivih 6:1, dok je Viljareal bio bolji od Betisa u 6. kolu španske Primere.

Izvor: B92

Nedelja, 05.10.2008.

01:10

Default images

U nedelju se igra preostalih osam utakmica. U prvih trideset minuta meča Barselona – Atletiko Madrid postignuto je čak šest golova, pet domaće ekipe.

Goleadu je otvorio Rafael Markez u četvrtom minutu. Posle samo nekoliko trenutaka odbrameni igrači Atletika obaraju Mesija u šesnaestercu i sudija svira penal. Samjuel Eto povećava vođstvo na 2:0. Argentinski reprezentativac Mesi bio je efikasan u osmom minutu i činilo se da je odbrana Madriđana u potpunom rasulu.

Maksi Rodrigez je uspeo da smanji prednost i postigne jedini gol za svoju ekipu u 13. minutu. Do kraja poluvremena viđena su još dva odlična pogotka najpre Etoa u18. minutu posle asistencije Ćavija pa potom i Gudjonsena u 28. minutu. Katalonci su imali još nekoliko stoprocentnih prilika u prvom delu igre ali ih nisu iskoristili.

Drugo poluvremena bilo manje dinamično i viđen je jedan pogodak Tjerija Anrija u 73. minutu.

Fudbaleri Viljareala su savladali Betis rezultatom 2:1 na El Madrigalu. Gostujući tim poveo u 20. minutu pogotkom Damije. Međutim, u drugom poluvremenu u razmaku od dva minuta domaći igrači dolaze do preokreta. Strelci su bili Rodriges u 68. i Ljorente u 70. minutu.

Nedelja:

Deportivo – Numansija
Hetafe – Almerija
Maljorka – Sporting
Osasuna – Rasing
Rekreativo – Malaga
Sevilja – Atletik Bilbao
Valjadolid – Valensija
Real Madrid – Espanjol

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: