Muslin preuzeo Dinamo iz Minska

Slavoljub Muslin novi je trener Dinama iz Minska. Ugovor je potpisan na dve godine.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 18.09.2008.

10:08

Default images

Predsednik beloruskog tima Jurij Čiž želeo je da angažuje igrača moskovske Lokomotive Gurenka, ali je ovaj odbio i na to mesto predložio srpskog stručnjaka, sa kojim je sarađivao u glavnom gradu Rusije. "Gurenko namerava još da igra, a u Minsk će doći na kraju sezone, da pomogne koliko može. Polako će se učiti trenerskom poslu, a moj plan je da ga, posle određenog vremena, postavim za pomoćnika", rekao je Muslin.

Dinamo je od osamostaljenja Belorusije sedam puta osvajao titulu šampiona, poslednji put 2004. godine.

"Prvi utisci su izvanredni, klub je stabilan, sa velikim ambicijama. Na sve utakmice se putuje autobusom, a najveća udaljenost je 250 kilometara. Startujem za deset dana, vodiću ekipu na poslednjih šest mečeva prvenstva. Ne mogu da pomognem, a ni da odmognem. Četvrto mesto je zacementirano", rekao je Muslin "Sportu".

On je dodao i da će na kraju sezone morati da se zahvali pojedinim igračima i početi da radi na dovođenju pojačanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: