Jokanović: "Ne očekujem lak posao"

U subotu od 19 časova na stadionu Partizana sastaju se prvak Srbije i čačanski Borac.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2008.

21:57

Default images

’Crno-beli’ i crveno-beli iz Čačka utakmicom u Humskoj ulaze u seriju u kojoj će za tri nedelje odigrati po sedam mečeva. I jedni i drugi su bez poraza od početka sezone a sleeće nedelje igraće utakmice prvog kola Kupa UEFA, Partizan gostuje u Temišvaru, Borac dočekuje Ajaks. Prošle sezone svi mečevi dva kluba bili su vrlo uzbudljivi, Partizan je dva puta pobedio rezultatom 1:0, jedna utakmica završena je bez pogodaka.

Ne očekujemo nimalo lak zadatak. Borac je znao u prošlosti da nas namuči, pogotovo na našem stadionu. Reč je o snažnoj i čvrstoj ekipi, sigurno kvalitetnijoj nego što su to bili naši protivnici u prva tri kola. Opet moram da kažem ono što iz sedmice u sedmicu ponavljam - naši ciljevi u prvenstvu su jasni, uvek i svaki put nas interesuju samo tri boda,“ rekao je Slaviša Jokanović, trener Partizana, „Pobeda bi predstavljala dobar uvod i podstrek za sva iskušenja koja su pred nama.“

Jokanović je rekao i da računa na sve igrače koji su nastupali za reprezentacije prethodne nedelje i najavio mogućnost da Tunišanin Zaim odigra deo utakmice.
zvanièni sajt kluba
Potpuno smo spremni za ono što nas očekuje. Borac ima dobre pojedince, vrlo dobrog trenera i odličan tim. O njihovom kvalitetu dovoljno govori podatak da su, uz nas, jedini naš tim koji je ostao u Evropi. Verujem da ćemo opravdati ulogu favorita i zabeležiti novu prvenstvenu pobedu,“ rekao je Srđa Knežević, prvotimac ’crno-belih’.

Partizan i Borac igraju u subotu, u četvrtak, 19. septembra, su na programu mečevi Kupa UEFA, sledećeg vikenda peto kolo Superlige, u sredu, 25. septembra se igraju utakmice šesnaestine finala Lav kup Srbije, a poslednji vikend u septembru rezervisan je za šesto kolo domaće lige.

Slede revanš mečevi prvog kola Kupa UEFA, 2. oktobra, a sedmo kolo Superlige, u kojem se igra i beogradski ’večiti derbi’ na programu je 4. i 5. oktobra.

Ulaznice za utakmicu Partizan – Borac Čačak prodaju se po ceni od 150 dinara za južnu, odnosno 300 dinara za zapadnu i istočnu tribinu, na dan utakmice, od 14 časova do početka meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: