Razbijena kola Zvezdinih fudbalera

Izvor: B92

Petak, 12.09.2008.

17:42

Default images

Trinaest automobila fudbalera Crvene zvezde polupano je tokom popodneva, nakon što je grupa od 20-tak ljudi sa kapuljačama, naoružani motkama i palicama, upala na parking, dok su igrači imali sastanak sa novim trenerom, Čedomirom Janevskim.

Među oštećenim automobilima nalazilo se i vozilo novog sportskog direktora, Ilije Ivića. Nakon toga, crveno-beli su otišli na planirani trening, koji je obezbeđivala policija, koja je takođe izvršila i uviđaj. Pretpostavlja se da iza svega stoji grupa Zvezdinih navijača, koje je svoje nezadovoljstvo rezultatima crveno-belih pokazala upadom na trening pre dve nedelje.

Crvena zvezda u nedelju gostuje na Banovom brdu Čukaričkom, kao poslednjeplasirana ekipa šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

205 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: