EP (U21): Srbija protiv Danske

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće u baražu za EP 2009 u Švedskoj sa selekcijom Danske, odlučeno je žrebom u Malmeu.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2008.

12:53

Default images

Selekcija Slobodana Krčmarevića tako je izbegla „grupu nepoželjnih “ koji su sačinjavali Nemačka, Francuska, Španija, Engleska i Italija. U komentaru za B92 selektor Krčmarević smatra da je Danska tim sa karakterom, ali da je naš igrački kadar, pojačan igračima koji su nastupili i za 'A' selekciju, favorit.

"Pratio sam njihovu grupu i sve rezultate, oni su plasman overili poslednjom utakmicom, pobedom nad Škotskom i to su za jedan gol u ukupnom skoru bili bolji od Hrvatske, tako da se može reći su "prošli na mišiće". Ali, očigledno da su pokazali karakter u toj poslednjoj utakmici jer Škoti bi i sa nerešenim rezultatom prošli".

Krčmarević smatra da je naša ekipa u sastavu koji je "demolirao" Mađare 8:0, svakako bolja od Danske.

"Sigurno da smo sa Kačarom i Sulejmanijem favoriti", rekao je selektor mlade reprezentacije.

Prvi meč sa Dancima reprezentacija Srbije igra 10 ili 11.oktobra na gostujućem terenu, revanš je na programu 4 dana kasnije.

U ostalim mečevima baraža sastaju se:

Nemačka – Francuska
Turska – Belorusija
Austrija – Finska
Vels – Engleska
Italija – Izrael i
Švajcarska – Španija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: