Crvena zvezda - Apoel, 20.15 (2:2)

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa kiparskim Apoelom, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2008.

12:47

Default images

Zvezda je u prvom meču, u Nikoziji, odigrala nerešeno 2:2, pa bi joj plasman u sledeću rundu obezbedio i remi sa manje od dva primljena gola. Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 20.15, cene krata su 600, 500 i 300 dinara, za meč važe pretplatne karte, a kapije će biti otvorene u 17.15.

Jedan od najboljih igrača prošle sezone Ognjen Koroman nije bio u prvom timu u prve tri utakmice ove sezone, ali bi posle dobrog nastupa u finišu meča na Kipru ovde mogao da bude u startnih 11.

U prvoj utakmici pokazali smo da smo bolji tim. Najvažnije je vratiti pobednički mentalitet. Moramo da verujemo u sebe i u pobede. Ako bude tako, uspeh neće izostati“, rekao je Koroman.

Trener Apoela Ivan Jovanović optimista je pred nastup na Marakani.

Zaslužili smo pobedu u prvom meču, razultat tog duela je neočekivan i sada pred sobom imamop težak zadatak. Zvezda je u boljoj poziciji, jer može da prođe dalje i bez pobede. Ipak, dokazali smo da smo kvalitetni i nadamo se dobrom rezultatu“.

U ovom meču Zdenjek Zeman ne može da računa na suspendovanog Mijailovića, povređene Blažića i Bronovickog, kao i četiri poslednja pojačanje – Lazetića, Klea, Pekarića i Petkoviža, koji nisu licencirani za avgustovske mečeve u Kupu UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: