Sise na pozajmici u Sanderlendu

Napadač Olimpika iz Marseja Đibril Sise provešće narednu sezonu na pozajmici u Sanderlendu, potvrđeno je iz francuskog kluba.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2008.

20:14

Default images

Sise je već igrao u Premijer ligi za Liverpul gde je postigao 13 golova za dve sezone tokom kojih je dva puta lomio nogu. Sezonu 2006/2007 proveo je na pozajmicu u Marseju pre nego što je prošlog leta i zvanično postao član Olimpika. Njegov aktuelni ugovor ističe 2012. godine.

Nakon dve loše sezone na Enfildu Sise je u Marseju povratio svoj internacionalni ugled odličnim igrama u prošloj sezoni postigavši 16 golova u francuskoj Ligi 1. Međutim, Sise je javno priznao da želi da napusti Olimpik i vrati se u Premijer ligu.

I pored odlične forme tokom prethodne sezone Sise je ipak izostavljen iz reprezentacije Francuske koja je učestvovala na Euro 2008.

Sise će se u Sanderlendu pridružiti bivšem saigraču iz Liverpula El Hađi Dijufu koji je nedavno prešao na stadion Svetlosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: