Đanijev oproštaj, prvi deo

Prvi deo oproštaja nekadašnjeg asa Partizana i reprezentativca SRJ Saše Ćurčića održan je u Besnom Foku.

Izvor: B92

Nedelja, 03.08.2008.

01:17

Default images

U duelu ekipe Partizan 1994, sastavljene od postave koja je osvojila drugu duplu krunu u istoriji crno-belih, i ekipe Pionira iz Besnog Foka, u kojoj je "Đani" ponikao, pobedili su crno-beli veterani rezultatom 2:0. Drugi čin oproštaja biće održan na stadonu u Humskoj, u nekom kasnijem terminu koji u ovom trenutku još nije određen, kada će učestvovati i prvi tim Partizana.

U Besnom Foku, mestu nedaleko od Beograda na levoj obali Dunava, ekipu Partizana predvodio je najtrofejniji trener u klupskoj istoriji Ljubiša Tumbaković, a uz Ćurčića igrali su asovi sa kraja 80-ih i iz prve polovine 90-ih Mirković, Spasić, Ćirić, Čurović i mnogi drugi. Zbog igračkih, trenerskih ili funkcionerskih obaveza izostali su neki od članova tima.

Strelci za pobedu od 2:0 bili su slavljenik Saša Ćurčić i Ljubiša Ranković.

U drugom poluvremenu Ćurčić je igrao za Pionir, koji nastupa u Drugoj beogradskoj ligi.

Meč je igran drugog avgusta, na Svetog Iliju, jer je to klupska slava Pionira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: