Ljajić i Miljković 'profesionalci'

Fudbaleri Partizana Adem Ljajić i Aleksandar Miljković potpisali su sa 'crno-belima' prve profesionalne ugovore u karijeri.

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2008.

15:29

Default images

Posle osmorice igrača koji su tokom leta potpisali ugovore sa Partizanom, kao i Dijare i Kneževića koji su dogovorili produžetak saradnje u sredu su prve profesionalne ugovore sa prvakom Srbije potpisali Adem Ljajić i Aleksandar Miljković, a novi ugovor Nenad Brnović. Ljajićev ugovor je trogodišnji, Miljkovićev petogodišnji a Brnović je stari ugovor 'produžio' za još jednu godinu.

Adem Ljajić, rođen 29. septembra 1991. godine, jedan je od najboljih izdanaka Partizanove škole a i pored interesovanja nekoliko zapadnoevropskih klubova odlučio je da prve tri godine u seniorskom fudbalu provde u crno-belom dresu. Igra na poziciji prednjeg veznog, kadetski je reprezentativac Srbije.

"Ispunio sam dečački san, to mi je bila velika želja da potpišem profesionalni ugovor sa Partizanom," rekao je Ljajić, "Hoću da ostavim trag u Partizanu, u srpskom fudbalu."

Aleksandar Miljković je rođen 26. februara 1990. godine, igra na poziciji desnog beka.

"Potpisao sam za klub koji volim i u kojem mi je lepo, siguran sam da ću moći da napredujem," rekao je Miljković, "Igrao sam pola godine u Teleoptiku, pripremao se, nije ovo ništa što se desilo iznenada."

Miljković i Ljajić su već odradili pripreme na Tari sa prvim timom, a u četvrtak sa ekipom putuju u Švajcarsku, gde će 'crno-beli' odigrati četiri prijateljske utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: