Jokanović priželjkuje Rabotnički

Izvor: Beta

Utorak, 01.07.2008.

16:56

Default images

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović izjavio je na Tari, gde se 'crno-beli' pripremaju za novu sezonu, da bi više voleo da njegov tim u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra protiv skopskog Rabotničkog, jer bi put u Azerbejdžan bio suviše naporan.

Žrebom u Nionu određeno je da Partizan u drugom kolu kvalifikacija igra protiv pobednika dvomeča između Rabotničkog i Intera iz Bakua.

"Ekipu Rabotničkog manje-više dobro poznajemo, oni su osvajači kupa i šampioni Makedonije. Sa druge strane, nemam preveliku želju da idem u Azerbejdžan i ne bi bilo loše da izbegnemo Inter iz Bakua. Moramo da prođemo dalje, bez obzira ko će nam biti rival", izjavio je Jokanović.

Levi bek šampiona Srbije Ivan Obradović smatra da igračima Partizana ne bi trebalo da bude bitno ko im je rival, pošto je cilj "crno-belih" plasman u Ligu šampiona.

"Bolji smo od oba potencijalna rivala i zaista nije toliko bitno sa kim ćemo igrati. Moramo da prođemo dalje jer je naš cilj plasman u Ligu šampiona", zaključio je Obradović.

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraju se 29. i 30. jula, a revanši su zakazani za 5. i 6. avgust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: