Nova povreda Aleksandra Lazevskog

Izvor: B92

Petak, 27.06.2008.

17:54

Default images

Kao i prethodne zime, kada je na početku priprema zadobio težu povredu stopala mladi fudbaler Partizana Aleksandar Lazevski još jednom će propustiti pripremni perion zbog naprsnuća pete metatarzalne kosti desne noge. Lazevski se povredio na prvom treningu na Tari u četvrtak a u petak je doputovao u Beograd gde će, posle perioda mirovanja, biti podvrgnut terapijama. Prema prvim procenama, pauziraće nekoliko nedelja.

Lazevski, koji je prethodne jeseni priključen prvom timu zbog povreda tadašnjih prvotimaca, igrao je na 14 mečeva i postigao tri gola, a posle oporavka od povrede u prolećnom delu šampionata četiri puta je bio na terenu.

Igrač koji se koristan na više pozicija na levoj strani rođen je 21. januara 1988. godine, karijeru je započeo u Partizanu a član je makedonske mlade reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: