Iliću i Pekoviću MVP nagrade

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2008.

13:49

Default images

Krilni košarkaš Borca iz Čačka Nikola Ilić dobiće priznanje za nakorisnijeg igrača Svislajon Superlige, dok će centar Partizana Nikola Peković biti proglašen za najboljeg u plej ofu srpskog prvenstva. Ilić će dobiti i nagradu za najboljeg skakača Svislajon Superlige, dok će krilni košarkaš FMP-a Zoran Erceg biti proglašen za najboljeg strelca. Erceg će, takođe, sa centrom Vojvodine Goranom Bajićem podeliti nagradu za najboljeg odbrambenog igrača lige.

Plejmejker Crvene zvezde Omar Kuk dobiće priznanje za najboljeg asistenta, dok će šef stručnog štaba Partizana Duško Vujošević, koji je "crno-bele" predvodio do sedme uzastopne titule šampiona, biti proglašen za najboljeg trenera sezone.

Priznanja će biti uručena u četvrtak u "Kući košarke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: