Ana: ''Između sna i stvarnosti''

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 10.06.2008.

19:25

Default images

Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović izjavila je u utorak u Beogradu, pred nekoliko hiljada građana, da je doček u rodnom gradu jedinstven događaj za nju i da će ga pamtiti do kraja života. "Već sam u Parizu proslavila titulu na Rolan Garosu, ali ovo je nešto posebno. Vi ste došli da me podržite i da mi date snagu za dalje, ovaj trenutak ne može da se poredi ni sa čim, pamtiću ga do kraja života", poručila je Ivanovićeva navijačima okupljenim na platou ispred Skupštine Beograda.

Nekoliko hiljada navijača sa balonima, plakatima i transparentima burno je pozdravilo svaku rečenicu vidno uzbuđene Ivanovićeve, koja je od ponedeljka i zvanično prva igračica na WTA listi.

"Proteklih par dana su bili kao san. Nikad neću zaboraviti ovaj Rolan Garos, a finale je bilo nešto posebno. Kada se čula himna 'Bože pravde', nisam mogla a da ne zaplačem. To je bio poseban momenat za mene, a i za mnoge od vas. Ovo je veliki korak, nadam se da će ih uskoro biti jos", izjavila je Ivanovićeva.

Ekskluzivni intervju Ane Iavnović za B92 možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: