GB: "Ne pregovaramo sa Hodlom!"

Izvor: zvanièni sajt

Utorak, 03.06.2008.

15:58

Default images

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević demantovao je da su “crveno-beli” u pregovorima sa Englezom Glenom Hodlom, o čemu je beogradska sportska štampa izveštavala tokom prethodnih nekoliko dana. Bunjevčević je još jednom naglasio da Zvezda već ima trenera i na taj način pružio podršku šefu stručnog štaba Aleksandru Jankoviću.

Već nekoliko dana konstatno se spekuliše imenima trenera koji se navode kao naslednici Aleksandra Jankovića. Mnogo puta do sada je istaknuto, a ovoga puta želim da ponovim da Crvene zvezda ima trenera i to Aleksandra Jankovića”, rekao je Bunjevčević.

Crvena zvezda nije pregovarala sa Glenom Hodlom, koji je svakako veliko trenersko ime. Sa Hodlom sam imao prilike da sarađujem u Totenhemu i o njemu mogu da kažem sve najbolje u privatnom i profesionalnom smislu. Ostali smo u veoma dobrim odnosima, često komunicaramo, ali nijednog momenta nismo razgovarali o mogućnosti njegovog dolaska u Crvenu zvezdu. Kao što je poznato Glen Hodl ima fudbalsku akademiju u Španiji kojoj je u potpunosti posvećen“, rekao je Bunjevčević i pisanje beogradske štampe o dolasku Hodla nazvao besmislenim i neosnovanim.

Slično je bilo i u slučaju Hrista Stoičkova, ali se kao i sada ispostavilo da su utemeljene na spekulacijama i tračevima, a ne na realnoj osnovi“.

Fudbalski klub Crvena zvezda imaće Upravni odbor u petak na kojem će se između ostalog analizirati učinak svih sektora kluba, uključujući i rad stručnog štaba.

Upravni odbor je taj koji će dati završnu reč“, ističe sportski direktor Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: