Adrijano se vraća u Inter

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 02.04.2008.

16:46

Default images

Brazilski internacionalac Adrijano, koji sada kao pozajmljieni igarč nastupa za Sao Paulo, vratiće se ovoga leta u milanski Inter, izjavio je predsednik brazilskog prvoligaša Žuvenal Žuvensio. "Ne postoji nikakva mogućnost da Adrijano ostane kod nas posle 18. jula, kada mu ističe ugovor. Dogovor sa Interom je sasvim precizan i Adrijano će po isteku šsestomesečne pozajmice morati da se vrati u Italiju, bez obzira na našu želju da ga zadržimo do kraja sezone", rekao je Žuvensio.

26-godišnji Adrijano poslednjih par sezona igrao je u dresu Intera veoma slabo i na kraju je poslat u Brazil da bi se oporavio od depresije i problema sa alkoholizom.

Da ne bi potpuno bio van fudbala, dogovoreno je da on pola godine igra za Sao Paulo i za taj klub je postigao nekoliko golova, ali je imao i više ispada. Zbog udaranja protivničkog igrača bio je suspendovan dve utakmice, a za vreme treninga nasrnuo je na jednog fotoreportera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: