"Orlovi" sleteli u Kijev

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 25.03.2008.

20:17

Default images

Fudbalski reprezentativci Srbije doputovali su u Kijev, gde će u sredu od 18 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije Ukrajine. Selektor Đukić doveo je u ukrajinsku prestonicu sastav od 22 fudbalera, među kojima su i dvojica debitanata, Aleksandar Kolarov iz Lacija i Dejan Milovanović iz Crvene zvezde, kao i povratnici u državni tim – Aleksandar Luković, Saša Ilić i golman Vladimir Stojković.

"Bez obzira što se radi o prijateljskom odmeravanju snaga, želimo pobedu. To je naš cilj na svakoj utakmici, jer se pobedama stvara dobra atmosfera u ekipi", izjavio je Đukić, dodajući da je reprezentacija Srbije u procesu stvaranja tima koji bi trebalo da igra u kvalifikacijama za prvenstvo sveta 2010.

"To je dug ciklus i biće nam potrebno puno igrača koji mogu da odgovore reprezentativnim obavezama. Zato je neophodno da imamo tim, a on se stvara samo kroz utakmice", rekao je Đukić, istakavši da je domaćin Ukrajina ozbiljan protivnik "sa kojim moramo da igramo oprezno i pametno".

"Međutim, ne bi trebalo da previše razmišljamo o domaćinu. Važnije je da se koncentrišemo na svoju igru", zaključio je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: