TOP16 Evrolige ipak u "Pioniru"

Izvor: B92, novosti.co.yu

Sreda, 06.02.2008.

22:36

Default images

Košarkaši Partizan Igokee i utakmice Top 16 faze Evrolige igraće u dvorani "Pionir". Ovo je konačna odluka ljudi koji vode šampiona Srbije. Ideja da "crno-beli" svoje rivale dočekaju i isprate u beogradskoj "Areni" više je bila plod navijačkih želja nego realnih mogućnosti.

Mlađan Šilobad, poslovni direktor Partizana, u sredu je stavio tačku na priču o odlasku iz "Pionira".

"Panatinaikos, Sijenu i Efes Pilsen ćemo dočekati u "Pioniru". Dnevni zakup beogradske "Arene" je 20.000 evra. Računajući i obavezne treninge dan pred utakmicu, ukupna suma je izuzetno visoka za nas. Nalazimo se u veoma teškoj finansijskoj situaciji u kojoj malo ko želi da prepozna značaj onoga šta smo kao najtrofejniji srpski klub uradili i ove sezone u Evropi," zaključuje Šilobad. Uprava "crno-belih" će ovih dana odlučiti kako će i po kojim cenema prodavati ulaznice za tri meča u Top 16 u "Pioniru". Verovatno će se, kao i prošle sezone, prodavati paket od tri ulaznice. Godišnje pretplatne karte važiće i za drugu fazu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: