Lazevski, povređen, propušta Dubai

Izvor: B92, Sport

Subota, 02.02.2008.

20:53

Default images

Fudbaleri Partizana u nedelju odlaze u Dubai na desetodnevne pripreme, a u avionu za najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata neće biti mladog reprezentativca Makedonije, Aleksandra Lazevskog. Igrač koji je jesenas stigao do dresa prvo tima slomio je metatarzalnu kost stopala, drugi put za dve godine, i pauziraće mesec i po dana. Umesto Lazevskog na pripreme će Mladen Lazarević.

Rendgenski snimak napravljen u nedelju pokazao je da je povreda ozbiljna, pa će Lazevski propustiti pripreme za novu sezonu.

Reč je o istoj povredi koju je Lazevski imao i prošle godine, samo na drugoj nozi. Najverovatnije će biti podvrgnut hirurškoj intervenciji. Odluku o tome donećemo za dva-tri dana, posle konsultacija sa ortopedima iz naše medicinske ekipe,“ rekao je za ’Sport’ lekar Partizana, Sead Malićević.

Ista povreda odvojila je jesenas od terena Marka Jovanovića.

Jovanović je operisan 5. decembra i već je u trenažnom procesu. Dakle, pet-šest nedelja oporavka čeka i Lazevskog. Pomenuta povreda nije karakteristična samo za Partizan, već za svetski fudbal u celini i češće se događa u klubovima u kojima se intenzivnije radi,“ kaže Malićević.

Na put u Dubai krenuće 25 fudbalera Partizana, golmani Darko Božović, Mladen Božović i Živko Živković, igrači odbrane Risto Lakić, Nemanja Rnić, Milan Vještica, Ivan Obradović, Milivoje Ćirković, Mladen Lazarević, Srđa Knežević, Nenad Đorđević i Marko Jovanović, igrači sredine terena Žuka, Đorđe Lazić, Moreira, Zoran Tošić, Nikola Mitrović, Ednilson, Darko Maletić, Marko Ćetković i Slaven Stjepanović i napadači Lamine Dijara, Stevan Jovetić, Dragan Čadikovski i Žarko Lazetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: