Vukoičić više nije trener FMP-a!

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2008.

12:17

Default images

Vlada Vukoičić više nije trener FMP-a, saznaje B92. Vukoičić je na čelo prvog tima iz Železnika došao u julu 2005, a pre toga je bio asistent bivšim trenerima Vladu Đuroviću i Bošku Đokiću. Vukoičić je takođe vodio sve mlađe selekcije 'Pantera'. Za novog trenera imenovan je Slobodan Klipa.

Vlado Vukoičić je sa FMP-om osvojio Kup Radivoja Koraća i Jadransku ligu.

Slobodan Klipa je, kao i Vukoičić, prethodno vodio sve mlađe selekcije 'Pantera', tako da dobro poznaje većinu igrača u klubu.

U zvaničnom saopštenju iz kluba se navodi da će Vukoičić i u narednom periodu ostati u KK FMP, gde će u dogovoru sa rukovodstvom kluba biti angažovan na realizaciji značajnih poslova neophodnih za dalji rad i razvoj kluba. Uprava kluba je još jednom iskoristila priliku da se zahvali treneru Vukoičiću na saradnji i rezultatima u prethodnih 15 godina angažovanja u klubu.

Iz kluba je i zvanično potvrđeno da će u narednom periodu trener kluba biti Slobodan Klipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: