Derbi ne prodaje Džajlsa

Izvor: A K

Utorak, 25.12.2007.

16:59

Default images

Mendžer Derbija Pol Džuel odbacio je navode da je pristao da proda Džajlsa Barnsa Vest Hemu za pet miliona funti. Devetnaestogodišnji Barns je trebalo da pređe Apton Park još letos, ali suma od tri i po miliona funti, ali Derbi ni tada nije prihvatio ponudu. "Ne znam ništa o tom transferu. Jedina činjenica u svemu tome je da nisam imao nikakve kontakte ni sa jednim klubom oko prodaje Džajlsa Barnsa", izjavio je Džuel. "Dok me neko ne pozove, i ne saopšti mi suprotno, to je sve što imam da kažem."

Džuel se samo nasmejao na spekulacije o potpisanom ugovoru Džajlsa sa Vest Hemom.

"Odlično. To je divan božični poklon- samo još da sam ja saznao za to. Možda će Deda Mraz da nam spusti ček kroz dimnjak."

Barns je postao još zapaženiji nakon što je ove nedelje postigao spektakularan gol u gostima protiv Njukasla.

Ipak, Džuel je naglasio kako je Barns još uvek daleko od kompletnog igrača, i dodao: "Postigao je fenomenalan gol protiv Njukasla, i ja se nadam da će postići još nekoliko takvih. Ali on nas je i koštao golova, kada bi pokušao da napravi domišljatu akciju u šesnaestercu protivnika, umesto da samo doda loptu nekome od saigrača. znam da se o Džajlsu Barnsu mnogo priča, ali on ima još da uči. Talenat i mogućnosti su tu- on ima svega 19 godina, ali to znači da još mora da se poboljša, iako sam ja zadovoljan trudom koji i sada ulaže", zaključio je Džuels.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: