Nađ i Kralj slobodni igrači

Izvor: Željko Èaèija

Sreda, 28.11.2007.

18:11

Default images

Bivši fudbaleri Partizana i nacionalne selekcije Ivica Kralj i Albert Nađ nisu više članovi ruskog prvoligaša Rostelmaša. Pošto je ekipa iz Rostova ispala iz lige, njih dvojica su i pored dobrih novih ponuda, odlučili da promene sredinu. Obojica imaju ponude iz Grčke, a Kralj bi mogao i na Kipar, gde su za njega bili zainetersovani pošto je napustio Partizan, ali su Rusi dali bolju ponudu.

"Rostov mi je ponudio novi ugovor, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Ugovor mi ističe u decembru i sigurno neću ostati u Rusiji. Imam neke ponude, ali to su za sada samo telefonski kontakti, još uvek nemam ništa konkretno", rekao je Albert Nađ.

Ivica Kralj i Albert Nađ, koji je u to vreme bio kapiten Partizana, napustili su klub jer su bili nezadovoljni odnosom tadašnje uprave prema njima.

Kompltan intervju sa Albertom Nađom možete pročitati ovde

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: