Remi u Humskoj, het-trik Kačara

Izvor: MR

Nedelja, 04.11.2007.

15:28

Default images

Fudbaleri Partizana i Vojvodine odigrali su u Beogradu nerešeno 3:3 (2:2) u poslednjem meču 12. kola Meridian Superlige. "Crno-beli" su imali prednost od 2:0 već posle 9 minuta, strelci su bili Dijara i Jovetić, a zatim i od 3:2 u drugom poluvremenu, kada je Tošić zatresao mrežu gostiju, ali je svaki put uzvraćao najbolji strelac lige Gojko Kačar, golovima u 11. 45. i 85. minutu. Vodeći Partizan sada ima 28 bodova na vrhu tabele MSL-a, drugoplasirana Vojvodina 23, a Crvena zvezda i OFK Beograd po 21.

Duel Partizana i Vojvodine ponovo je doneo izuzetno uzbudljivu utakmicu, iako je meč na stadionu u Humskoj pratilo oko 2000 navijača. "Crno-beli" su poveli samo 20-ak sekundi pošto je sudija označio početak utakmice. Posle gužve pred golom Vojvodine, odbrana gostiju nije uspela da otkloni opasnost, šutirao je Tošić sa ivice šesnaesterca, lopta dolazi do Dijare, koji je sa oko 10 metara bez problema šalje pored Kahrimana za rano vođstvo Partizana.

Kada je u 9. minutu Jovetić povisio na 2:0 činilo se da su "crno-beli" na putu do rutinske pobede. Dijara je sjajnim driblingom prošao po levoj strani, asistirao Jovetiću, a mladi as Partizana odlično odreagovao i doneo domaćoj ekipi dva gola prednosti.

Međutim, goste u igru vraća golman Partizana Darko Božović, koji se spetljao u 11. minutu, posle povratne lopte jednog od saigrača iz odbrane, njegovu grešku koristi Gojko Kačar i smanjuje na 2:1.
Beta
Po izuzetno teškom terenu obe ekipe su pravile dosta grešaka i igrale veoma nervozno. Ipak, Partizan je uspeo da sastavi nekoliko dobrih akcija, a šanse su propustili Žuka, Maletić, Dijara i Lazić.

Uprkos inicijativi domaćih, Vojvodina je u finišu poluvremena uspela da izjednači. Kačar je natrčao na odbijenu loptu i sa 10-ak metara ponovo savladao Božovića za 2:2 na velikom odmoru.

U drugom poluvremenu, Partizan je krenuo ofanzivno, šansu na početku propustio je Jovetić, a u 50. minutu Žuka je odlično šutirao iz slobodnog udarca sa preko 25 metara, ali je Kahriman odbranio.

Novo vođstvo Partizan je stekao u 69. minutu. Zoran Tošić je izveo slobodan udarac sa oko 18 metara, prebacio živi zid i zatresao mrežu pored nemoćnog Kahrimana.

Gosti se, međutim, nisu predali i u 85. minutu Božović je ponovo vadio loptu iz mreže posle udarca Kačara. Ubedljivo najbolji strelac lige sa 11 golova odlično je reagovao posle centaršuta sa leve strane i glavom psolao loptu u desni ugao Božovićevog gola.

Šanse u finišu propustili su Dijara i Tošić, ali su gosti uspeli da sačuvaju mrežu i izbegnu poraz na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

274 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: