Pavlović za drugo mesto u Barseloni

Izvor: B92

Subota, 27.10.2007.

23:39

Default images

Miloš Pavlović, vozač ekipe 'Drako', zauzeo je četvrto mesto na trci u Barseloni i jedan nastup pre kraja sezone ima dobre izgleda da zauzme drugo mesto u ukupnom poretku 'Formule Reno'. Za drugo mesto u 'Reno svetskoj seriji' Pavloviću će na poslednjoj trci, na istoj stazi u nedelju, biti potrebno da prestigne trenutno drugoplasiranog Hanleja. Lider, Portugalac Alvaro Parente, u subotu je na cilj stigao kao treći i sa novih deset bodova postao nedostižan za pomenuti dvojac u borbi za osvajanje šampionata.

Pavlović je i na startu imao četvrto mesto, čime je zaradio dodatna dva poena. Poziciju je lako sačuvao, jer su se on i vodeća trojka Duran, Molina i Parente lako odvojili od ostalih.

Pavlović se nije upuštao u borbu za više pozicije, kako bi imao što 'odmorniji' automobil za nedeljnu poslednju trku sezone, koja na stazi "Katalunja" počinje u 13 časova.

Na subotnjoj trci pobedio je domaći takmičar Migel Molina, koji je Meksikanca Salvadora Durana pretekao zahvaljujući spretnijoj promeni pneumatika, što je bilo i jedino uzbuđenje na ovoj trci.

Plasman na trci u Barseloni: Molina, Duran, Parente, Pavlović, Alješin, Van der Garde...

Generalni plasman: Parente 124 boda, Hanlej 90, Pavlović 89...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: