Duško Tošić i zvanično u Verderu

Izvor: AS

Petak, 03.08.2007.

13:18

Default images

Srpski reprezentativac Duško Tošić novi je član Verdera iz Bremena. Dvadesetdvogodišnji fudbaler u petak je potpisao četvorogodišnji ugovor. Tošić, koji je prethodnih godina bio član francuskog Sošoa, imao je nekoliko ponuda velikih evropskih timova. Dvostruki uzastopni pobednik UEFA kupa Sevilja želela je da Tošić nasledi takođe srpskog reprezentativca Ivicu Dragutinovića. Sa obzirom na to da je odlazak Dragutinovića neizvestan, Tošić je odlučio da prihvati ponudu nemačkog kluba.

Verder iz Bremena, trećeplasirani tim u nacionalnom prvenstvu naredne godine, u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Šampiona igraće protiv pobednika meča Domžale (Slovenija) – Dinamo Zagreb (Hrvatska). Dinamo je u prvoj utakmici pobedio u gostima 2-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: