Milan Stepanov 4 godine u Portu

Izvor: IL

Petak, 27.07.2007.

20:57

Default images

Reprezentativac Srbije Milan Stepanov novo je pojačanje bivšeg prvaka Evrope iz 2004. godine, Porta. Stepanov je u Porto prešao iz turskog Trabzonspora, a ugovor je potpisao na četiri godine. Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni.

24-godišnji Stepanov prešao je u klub koji i ove sezone igra Ligu šampiona i koji je aktuelni prvak Portugala. 

"Ovo je najveći trenutak moje karijere do sada. Potreban mi je bio novi izazov i sada želim da pokažem zbog čega me je Porto želeo u svojim redovima,“ rekao je Stepanov.

Stepanov je pet ipo sezona proveo u FK Vojvodina, pre nego što je u sezoni 2005/06 prešao u Trabzonspor. U turskom prvenstvu igrao je 37 mečeva. Za reprezentaciju Srbije Stepanov je odigrao 5 utakmica, a sa mladom repprezentacijom SCG učestvovao je na finalnom turniru Evropskog prvenstva u Portugalu 2006. godine, na kojem je naš tim stigao do polufinala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: