Kaka: "Nikada nisam tražio da odem"

Izvor: A K

Utorak, 24.07.2007.

17:26

Default images

Brazilski reprezentativac Kaka izjavio je danas da je potpuno koncentrisan na igranje u Milanu i da nikada ni od koga nije tražio da napusti aktuelnog šampiona Evrope i pređe u madridski Real. Prethodnih meseci evropski mediji su iz dana u dan nagoveštavali taj transfer, ali je Milan to uvek demantovao, mada su čelnici kluba sa San Sira u jednom trenutku saopštili da znaju da je otac brazilskog fudbalera pregovarao sa predstavnicima Reala. Sam Kaka do danas se o tome nije izjašnjavao.

"Otkako sam došao ovde, nikada ništa nisam tražio od Milana, ni da obnovim ugovor sa većom platom, što su mnogi radili, ni da napustim klub. Tačno je da je bilo sastanaka sa predstavnicima Reala, ali su o njima prvi bili obaveštavani ljudi u Milanu", rekao je Kaka.

On je potvrdio jučerašnju izjavu vlasnika kluba Silvija Berluskonija da Kaka nije na prodaju i da ne postoji mogućnost da napusti Milan.

"Navijači mogu da budu spokojni. Jučerašnja izjava predsednika Berluskonija je tačna. Imam ugovor sa klubom do 2011. godine i u Realu ću zaigrati samo ukoliko Milan odluči da mu više ne trebam. Što se mene tiče, sebe vidim kao jednog od simbola ovog kluba", dodao je Kaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: