Srbija bez Koste Perovića na PE

Izvor: Sport

Utorak, 03.07.2007.

23:45

Default images

Kako piše sportski dnevnik Sport, na Evropskom prvenstvu u Španiji neće igrati ni Kosta Perović! Prema još nepotvrđenim informacijama, sada već bivši centar Partizana u utorak je saopštio selektoru Zoranu Slavniću da neće biti u mogućnosti da se pojavi na pripremama 19. jula i bude na raspolaganju "plavima" na EP.

Naime, Perović se u ponedeljak vratio iz SAD, gde je bio na pregovorima sa Golden Stejt Voriorsima, koji polažu pravo na njega. I pored priče da će u špansku Unikahu i da ga čekaju u Malagi, koja je prethodnih dana bila aktuelna, Perović se dogovorio sa Golden Stejt Voriorsima.

To je, očigledno, bio trik da se Amerikanci zagreju i reaguju što pre. Kako tvrde dobro obavešteni izvori, ostalo je još da Kostin menadžer i "crno-beli" preciziraju detalje vezane za obeštećenje.

Perović će, dakle, sledeće sezone igrati u NBA ligi, pa je, po svemu sudeći, to i razlog što naš centar neće moći da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Španiji. A da li je u pitanju insistiranje Voriorsa da Perović igra Letnju NBA ligu, ili samo da se što bolje pripremi za prvu sezonu u najjačoj ligi sveta, saznaćemo verovatno već danas...

U svakom slučaju, otkaz Perovića će biti veliki problem za nacionalni tim, jer će nastati problem na centarskim pozicijama. Kako je Slavnić planirao na "petici" Darka Miličića, Nenada Mišanovića i Kostu Perovića, biće neophodno da pronađe zamenu za poslednjeg...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

228 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: