Bez Radmanovića u Španiji

Izvor: B92, Beta

Petak, 22.06.2007.

10:04

Default images

Košarkaš Los Andjeles Lejkersa Vladimir Radmanović definitivno neće predstavljati reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Španiji. "Radmanović je definitivno otkazao učešće na Evropskom prvenstvu, jer ima ugovoreno učešće na kampu za decu u Sjedinjenim Državama", rekao je selektor Srbije Zoran Slavnić.

Srpski selektor je dodao da će se Miloš Vujanić iz Panatinaikosa i Aleksandar Pavlović iz Klivlenda pojaviti na početku priprema, dok je situacija još neizvesna kada su u pitanju Igor Rakočević i Milan Gurović.

Nastup na Evropskom prvenstvu ranije su zbog povreda otkazali i krilni košarkaš Nju Orlinsa Predrag Stojaković i centar Nju Džerzija Nenad Krstić.

Evropsko prvenstvo u Španiji igraće se od 3. do 16. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: