Barsa nastavlja poteru za Realom

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Nedelja, 27.05.2007.

00:07

Default images

Fudbaleri Barselone nastavljaju da vrše pritisak na Real Madrid. Oni su u okviru 36. kola španske Primere, uz dosta poteškoća, pobedili Hetafe na Kamp Nou 1:0, i tako se ponovo izjednačili sa Realom po broju bodova (Real ima prednost zbog boljeg međusobnog rezultata).

Najefikasnija ekipa u ligi je do pobede protiv gostiju iz Madrida došla uz dosta poteškoća. Barsa je i na četvrtoj utakmici zaredom protiv Hetafea kući postigla samo jedan gol.

Izabranici Franka Rajkarda su, ispostaviće se, sav posao završili u 2. minutu. Ćavi je uposlio Etoa, koji je otresao dva defanzivca Hetafea, i odlično prosledio loptu na levu stranu gde Ronaldinju nije bilo teško da dovede svoju ekipu do prednosti.

Barsa je nastavila sa napadima i posle vodećeg gola, ali je nakon nekoliko promašaja, u 40. minutu stigao šok za sve na Kamp Nou, pošto je najbolji igrač ekipe Ronaldinjo zaradio isključenje zbog udaranja Belengera.

Katalonci su, iako oslabljeni, drugo poluvreme počeli napadački, ali su Eto i Mesi u nekoliko situacija propustili velike prilika da osiguraju tri boda, pa se ušlo u neizvesnu završnicu.

Hetafe je najbolji priliku da izjednači imao u 82. minutu, kada je Manu odlično prošao Pujola na desnoj strani i uputio centaršut po zemlji na drugu stativu, ali je Pačon zamalo zakasnio, pa su svi na stadionu mogli da odahnu.

Barsa je druga u Primeri sa istim brojem bodova kao i Real Madrid – 72, dok je Hetafe 8. u ligi sa 52 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: