CSKA ubedljiv protiv Makabija

Izvor: Ðorðe Lazareviæ

Utorak, 03.04.2007.

20:07

Default images

Košarkaši moskovskog CSKA bez većih problema savladali su Makabi rezultatom 80:58, u prvom meču četvrtfinala Evrolige, i tako stekli veliku psihološku prednost pred revanš meč u Izraelu, koji se igra u četvrtak. Najbolji kod pobednika bili su Trajan Lengdon, sa 16, i Andersen, sa 14 poena, dok je u izraelskoj ekipi Vujčić, uz 10 poena, imao i 9 skokova.

“Armejci” su sjajno otvorili meč i zahvaljujući trojkama Lengdona (2), Andersena (2) i Smodiša (1), kao i odličnom odbranom, na isteku prve četvrtine imali prednost od čak 15 poena.

Izabranici Etorea Mesine nastavljaju u istom ritmu u nastavku meča, i pre svega timskom igrom održavaju prednost koja se kretala između 20 i 25 poena. Makabi se donekle “probudio” sredinom poslednjeg kvartala, kada su se razigrali Goran Jeretin i Jasaitis. Usledila je sjajna završnica domaćih i mnoštvo atraktivnih poteza, koja je krunisana sjajnim "alejupom" Van den Špigela, na dodavanje Papalukasa (8 asistencija).

U preostala tri duela četvrtfinala Evrolige sastaju se Taukeramika - Olimpijakos, Panatinaikos - Dinamo Moskva i Unikaha - Barselona.

Revanši su na programu u četvrtak, a u slučaju nerešenih rezultata u seriji, majstorice se igraju sledeće nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: