Karadžić: "FMP je favorit"

Izvor: Saša Ozmo

Utorak, 03.04.2007.

17:46

Default images

Košarkaši Crvene zvezde Superligu započinju u sredu, gostovanjem u Železniku. "Crveno-beli" imaju imperativ dobrog rezultata u domaćoj ligi pošto im je titula, nakon slabih izdanja u NLB ligi, jedini način da igraju u Evropi naredne sezone.

Trener Zvezde Steven Karadžić daje prednost FMP-u pred premijerni meč, ali kaže da će njegova ekipa pružiti maksimum.

"Imamo veoma teškog protivnika na startu Superlige. Radi se o veoma jakoj ekipi, koja je svoj kvalitet potvrdila osvajanjem Kupa Radivoja Koraća i dobrim igrama u ULEB kupu i NLB ligi. Rezultati FMP-a ukazuju na to da će u ovaj duel ući kao favoriti, a mi ćemo odigrati najbolje što možemo. Novajlije Stjuart i Cvetković će biti u sastavu, ali veliko je pitanje koliko ćemo moći da ih iskoristimo, jer su veoma kratko sa ekipom", rekao je Karadžić.

Zvezda i FMP su ove sezone odigrali tri međusobna duela. "Crveno-beli" su slavili u Pioniru, a "Panteri" u Železniku i u Kragujevcu u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Na dva meča u NLB ligi Milan Gurović je postigao ukupno 79 poena.

"Utakmica sa FMP-om biće veoma teška, jer naš protivnik poseduje kvalitet i mladost. Naravno da se nećemo predavati. Dobili smo još dva pojačanja i mislim da ćemo spremni otići u Železnik da pokažemo da smo ipak mi Crvena zvezda", kaže Gurović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: