Koroman: "Potpisao sam za Zvezdu"

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2007.

12:11

Default images

Srpski fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman potvrdio je u ponedeljak novinarima da će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, sa kojom je potpisao ugovor na sedam meseci.

Koroman je do sada igrao u Portsmutu kao pozajmljeni igrač iz Tereka. Boje šampiona Srbije trebalo bi da brani do kraja leta i kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Drago mi je što smo se konačno dogovorili, velika mi je čast što ću nositi Zvezdin dres", rekao je Koroman novinarima u Kovilovu, na početku priprema reprezentacije.

U ponedeljak popodne predsednik 'crveno-belih' Dragan Stojković pozvao je medije u službene prostorije kluba kako bi potvrdio dolazak Koromana. Na Marakani se okupilo 20ak novinara, a zvanična promocija 28-godišnjeg fudbalera zakazana je za utorak u 10 časova u Medija centru.

"Ono što smo najavili u prethodnom periodu sada i potvrđujemo. Ognjen Koroman je postao član Crvene zvezde. Dugo smo imali veliku želju da ga angažujemo i vratimo kući. U tome smo sada i uspeli. Crvena zvezda će sa Ognjenom Koromanom biti, jača, moćnija i atraktivnija", rekao je prerdsednik kluba Stojković.

"Orlovi" su se okupili danas u Kovilovu i provešće tri dana u treningu i druženju. Stručni štab rerpezentacije odlučio je da ne igra prijateljski meč jer su reprezentativci u različitim fazama pripremljenosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

168 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: