Radnički izgubio od Olimpijakosa

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujeva izgubili su u gostima od Olimpijakosa sa 7:13 (2:3, 3:3, 1:5, 1:2), u utakmici sedmog kola Grupe A Lige šampiona.

Izvor: SN

Utorak, 07.02.2023.

19:00

Radnički izgubio od Olimpijakosa
Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Radnički je doživeo treći poraz u najjačem evropskom takmičenju i trenutno je četvrti na tabeli sa osam bodova, dok je grčki tim prvi sa šest pobeda i jednim porazom, odnosno 18 bodova.

Kragujevački tim je parirao Olimpijakosu u današnjem meču do sredine treće deonice i rezultata 6:6 nakon čega su izabranici Igora Milanovića serijom 5:0 prelomili meč.

Najefikasniji u grčkom timu bili su centri Konstantinos Murikis i Hristodulos Kolomvos sa po tri gola, dok je u timu Radničkog Miloš Ćuk postigao dva pogotka.

Radnički će u narednom kolu Lige šampiona, 18. februara, ugostiti upravo Olimpijakos, a pre toga Kragujevčane u subotu očekuje derbi u domaćem šampionatu protiv Novog Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: