Hajland se oglasio o odlasku iz Denvera

Košarkaš Denvera Bounsi Hajland govorio je po prvi put o spekulacijama da bi mogao da napusti Nagetse.

Izvor:

Utorak, 31.01.2023.

17:35

Hajland se oglasio o odlasku iz Denvera
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Poslednjih dana su se intezivirali navodi u vezi sa tim, a sledeća destinacija bi mogla da bude Minesota gde bi ponovo sarađivao sa Timom Konelijem, predsednikom košarkaških operacija tog tima i čovek koji ga je draftovao.

Kako kaže Hajland, priče o napuštanju Kolorada ga ne zanimaju.

"Ne marim za to. Ne smeta mi, ne obraćam pažnju na to. Šta god da se desi, desiće se. Bog me čuva", rekao je u razgovoru sa Harisonom Vindom, novinarom bliskim klubu.

Ni sa kim nije pričao o tome, kako čelnicima kluba, tako i saigračima.

"Ne, idemo dan za danom sa tim. Znam da sam u božjim rukama. Meni će u svakom slučaju biti dobro. Stvarno me ne zanima", dodao je Hajland.

Da li je suočavanje sa takvim navodima deo svakodnevnice NBA igrača.

"Da, jeste. Morate se osećati komforno u vezi sa tim. Nisam osoba koja mnogo premišlja o stvarima. Ili da mislim da će me ova odluka spustiti na dno. Ja ću biti dobro kako god okrenete", zaključio je Hajland.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: