Nikola Jović u udarnom terminu

Ljubitelji NBA lige ovog vikenda imaju priliku da u udarnom evropskom terminu uživo prate dve zanimljive utakmice najjače košarkaške lige na svetu.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2022.

13:15

Default images

Subota, 23.00 Majami Hit – San Antonio Spars
Nedelja, 21.30 Nju Orleans Pelikans – Finiks Sans
Ekipa Sparsa, u kojoj se ističe mladi krilni centar poljsko-američkog porekla Džeremi Sohan, 9. pik sa ovogodišnjeg NBA drafta, gostuje u FTX Areni u Majamiju 10. decembra u 23:00.

U timu Hita sve zapaženije mesto osvaja ruki iz Srbije Nikola Jović, kome iskusni saigrač Bam Adebajo predviđa blistavu budućnost, dok je trener Erik Spolstra nedavno pohvalio jedinstveni Jovićev set veština i karakter: "On se očigledno sjajno oseća na terenu i polako zarađuje poštovanje svih u svlačionici".

Izvanredni strelac Devin Buker i ekipa iz Arizone, koji su pretrpeli težak poraz od lidera Istočne NBA konferencije Boston Seltiksa protekle sedmice, igraće u Smuti King Centru u Liuzijani u nedelju u 21:30.

U timu Pelikansa, koji se Sansima nalazi na vrhu tabele Zapadne NBA konferencije, dominantne role imaju prvi pik sa NBA drafta 2019, Zajon Vilijamson, drugi pik sa NBA drafta 2016, Brendon Ingram (25), i iskusni bek šuter Si Džej Mek Kolum (31).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: