Barselona spremila odgovor Realu za Endrika

Čelnici Barselone zainteresovani su za fudbalera Borusije iz Dortmunda i nemačkog reprezentativca, 18-godišnjeg Jusufa Mukoka, prenose španski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

17:16

Barselona spremila odgovor Realu za Endrika
EPA-EFE/FILIP SINGER

Barselona je, prema pisanju medija, izgubila trku sa Realom oko mladog fudbalera Palmeirasa Endrika, koji je dogovorio prelazak u Real za više od 60 miliona evra.

Skauti katalonskog kluba su se odlučili za Mukoku, koji je rođen u Kamerunu, ali je prošao sve nemačke selekcije. On je bio u timu nemačke reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kamerunu, a igrao je kratko u duelu sa Japanom.

Mukoko (18) je za prvi tim Borusije odigrao 59 utakmica i postigao je 11 golova, a fudbalski stručnjaci smatraju da će biti jedan od najboljih napadača u Evropi.

On ima ugovor sa Borusijom do kraja sezone, a ako odbije produženje saradnje sa klubom iz Dortmunda, stići će u Barselonu bez obeštećenja. Transfermarkt njegovu vrednost procenjuje na 15 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: