"Parni valjak" zakazao pripremne utakmice

Iako je sva pažnja sportske javnosti upreta na dešavanja u Kataru, Partizan ne gubi vreme već se uveliko priprema za prestojeći prolećni deo prvenstva

Izvor: Mihailo Raèiæ

Četvrtak, 08.12.2022.

12:36

Profimedia / Antonio Ahel/ATAImages

Očekuje se da crno-beli počnu sa treninzima krajem decembra u sportskom centru Zemunelo, a nakon uvodnog dela priprema ekspedicija Partizana uputiće se ka Turskoj.

Za sada zakazano je pet prijateljski utakmica.Prvu proveru Partizan će imati sa rumunskom Univerzitateom (15. januar), a četiri dana kasnije Parni Valjak očekuje susret sa nekim od sledeća dva kluba iz Bugarske - CSKA 1948 ili Dinamo Plovdiv.

Treća i četvrta kontrolna utakmica je zakazana istog dana (23. januar) prvo sa TSC-om iz Bačke Topole, dok će u popodnevnim časovima rival biti Austrija iz Beča.

Generalnu probu pred nastavak prvenstva srpski vicešampion će imati protiv moskovskog CSKA.Pored susreta bratskih klubova, fudbaleri Partizana imaće ponovni susret sa doskorašnjim saigračem i bivšim kapitenom crno belih - Sašom Zdjelarom koji nastupa za Armejce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: