Jokić: Nisam siguran koliko je to dobro

Košarkaši Denvera su rutinski savladali Hjuston sa 129:113, a centralna tema posle meča bio je "okršaj" dva najefikasnija igrača, Jokića i Šenguna.

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2022.

16:57

Jokić: Nisam siguran koliko je to dobro
Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Pomenuti centri su dominirali, a talentovani Turčin je čak stekao epitet "novog Jokića".

Šengun je posle utakmice čak i otkrio da mu je srpski košarkaš uzor: "Čini mi srećnim svako poređenje sa Jokićem jer je on moj idol"

Partije talentovanog košarkaša prokomentarisao je i sam Nikola.

"Nisam siguran da je to dobro što ga porede sa mnom. Mislim da je on izuzetno talentovan. Možda će zvučati čudno, ali mislim da bi Hjuston trebalo više da igra za njega. Ponkead deluju stagnirajuće kao tim, naročito kada se fokusiraju na šut za tri,” rekao je Jokić, pa dodao:

"Momak je izuzetno talentovan. Može da doda loptu, postavi igru, ima dobar osećaj i završnicu na obruču. Od njega možete videti dosta različitih poteza tokom utakmice.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: