NBA časti Evropu – Dončić i Kari u sjajnim terminima

Ljubitelji NBA lige u Evropi imaju priliku da uživo prate dve zanimljive utakmice najjače košarkaške lige na svetu u najboljim televizijskim terminima.

Izvor: B92

Petak, 25.11.2022.

13:50

NBA časti Evropu – Dončić i Kari u sjajnim terminima

Predstojećeg vikenda u udarnim evropskim terminima na programu su dueli Toronto Reptors – Dalas Maveriks i Minsota Timbervulvs – Golden Steht Voriors.

Tim iz Dalasa, predvođen slovenačkim reprezentativcem Lukom Dončićem, koji u kontinuitetu pruža izvanredne partije od samog početka sezone , gostuje u Ontariju u subotu 26. novembra u 23:00.

Pre tri nedelje u Dalasu, Maveriksi su izvukli tesnu pobedu nad timom iz Toronta 111:110.

U ekipi Reptorsa ove sezone dobrim igrama se ističe britanski košarkaš sa nigerijskim poreklom, dvadesetpetogodišnji krilni igrač OG Anunabi, koji je od 2017. član tima iz Toronta.

U nedelju, 27. novembra, aktuelni NBA šampioni Golden Stejt Voriorsi, u čijem se nizu zvezda blistaju četvorostruki NBA šampion i MVP NBA finala 2022, Stefen Kari, četiri puta NBA Ol-Star Drejmon Grin i pet puta NBA Ol-Star Klej Tompson, gostuju u Minesoti u 21:30.

U timu Timbervulvsa najistaknutiju ulogu imaju tri puta NBA Ol-star Karl-Enthoni Tauns, tri puta NBA Ol-Star i NBA defanzivac godine Rudi Gober, kao član najboljeg NBA ruki tima 2020/2021 Entoni Edvards.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: