"Novak je GOAT, statistika ne laže"

Rene Stabs, velika dubl šampionka, smatra da je Novak Đoković ispred svih.

Izvor: Z.K.

Utorak, 22.11.2022.

17:50

Foto: Profimedia

Ona se na društvenim mrežama uključila u raspravu oko toga ko je GOAT, najbolji teniser svih vremena.

Australijanka, koja je na US Openu ove godine radila sa Serenom Vilijams, smatra da statistika pokazuje da je Đoković najbolji.

"Novak je najbolji igrač na svetu. Ima 21 grend slem, 38 mastersa, šest titula ATP Finala. Nebitno ko vam je omiljen između Rodžera, Rafe i Novaka, ne možete da poreknete da je on najdominantniji na svim podlogama. Beton, trava, šljaka, dvorana. Jedva čekam Australijan open", poručila je Stabs.

Jedna od navijačica Rafe Nadala je primetila da Španac ima grend slem titulu više, te da je dominantniji na šljaci, ali je Australijanka imala spreman odgovor.

"Znam da si veliki fan Nadala, kao i ja. On bi bio moj omiljeni sportista svih vremena. Ipak, ove pričam o statističkim činjenicama. Nije dobio nijedno ATP Finale. Zašto? Jer je u dvorani i jer ne odgovara njegovom stilu igre kao na tvrdoj podlozi, šljaci ili čak i travi", zaključila je Rene Stabs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: